Spanning bij Jongerencentrum Doesburg
Spanning bij Jongerencentrum Doesburg

Spanning bij Jongerencentrum Doesburg

bVision & Photography

Esther Bosgoed is Coördinator van Buurtacademie en Jongerencentrum 0313 aan de Linie in Doesburg. En pal voor de deur daar staat deze trafoblok, want de naam trafohuisje is hier niet helemaal van toepassing. De foto’s zijn niet door haar gemaakt, maar door Jasper Lindner, en eerlijk is eerlijk, die foto is super. Oke, het is geen mural op dit blok maar het valt zeker onder de noemer street-art. En niet te vergeten, het levert stroom

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.