Muurschildering in Assendelft
Muurschildering in Assendelft

Muurschildering in Assendelft

bVision & Photography

De muurschildering die ik vandaag hier laats zien is me toegestuurd door Frank 103 en staat in Assendelft (blauwe ring). Voel u nu niet meteen geroepen om alle muurschilderingen in uw stad ook hiernaar toe te sturen, dat is niet de bedoeling. Maar af en toe een bijzondere zoals deze van vandaag moet kunnen, ik spaar alleen maar trafohuisjes… Ik vind het in ieder geval super uitgevoerd door vtgbeton.nl

bVision & Photography

De muurschildering die ik hier vandaag laat zien is heel anders tot stand gekomen dan de Murals die ik hier normaal laat zien. En had ook een hele andere achtergrond. Het betonnen gebouw van de stadsverwarming (een NUON elektriciteitscentrale) was toe aan een grondige renovatiebeurt. Eerst is het hele gebouw met een soort hoge drukreiniger schoongemaakt en is het aangetaste beton verwijderd. Dit is met spuitbeton gerepareerd en voorzien van verschillende keuren coating. Daarna heeft men deze coating voorzien van de diverse figuren zoals de vogels.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.