Spanning bij het wandelen in Well
Spanning bij het wandelen in Well

Spanning bij het wandelen in Well

bVision & Photography

Aan wandelende bloggers heb je wat, die passeren al wandelend door het land ook wel eens een trafohuisje en zetten dat dan op de foto. Dat deed dus ook Jeanne van Sjannesblog. Op haar Groene Wisselwandeling door de bommelerwaard (zie het verhaal op haar sjannesblog). kwam ze in het plaatsje Well waar ze dit mooie in industriële bouwstijl opgetrokken transformatorhuisje aantrof op de hoek van de Dorpsstraat/Dreef. Well is een klein plaatsje in de buurt van Nijmegen (Gelderland) op de grens van Brabant en Gelderland. het valt onder de gemeente Maasdriel. Well ontstond in de vroege middeleeuwen op een terp. (er is overigens ook een dorpje Well in Limburg)

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.