Trafohuisjes: Koningsbosch
Trafohuisjes: Koningsbosch

Trafohuisjes: Koningsbosch

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Aan de rand van Koningsbosch, Kingswood zoals ze dat hier wel eens gekscherend zeggen, vinden we dit doodnormale trafohuisje, buiten de plaats waar het staat, aan de rand van het bos, is het een gewoon standaardhuisje. Maar daarom ook niet minder dan anderen. Koningsbosch(Limburgs: De Boesj vinden we in de Limburgse gemeente Echt-Susteren, bijna helemaal omsloten door de de Duitse grens. Als je er doorheen rijdt vallen twee grote panden op, aan de ene kant de grote kerk en aan de andere kant het voormalige klooster van de Liefdezusters van het Kostbaar Bloed, waar op deze site een heel verhaal heeft gestaan in verschillende delen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.